Dieren en astrologie

Advertenties

Horoscopen van dieren

Horoscopen zijn niet meer of minder dan een astrologische visie op de posities van planeten, Zon en Maan op een bepaalde plek en tijd op aarde. Elke seconde is er een ander beeld, dat je kunt gebruiken voor de horoscopen van bedrijven, geboortes, situaties, gebeurtenissen, mannen, vrouwen en…dieren. De voorbeelden van de karakters en gebeurtenissen in de levens van een ijsbeer, een olifant en de meest intelligente aap ooit spreken boekdelen. Wil je lezen over sterrenbeelden van honden? Ga dan naar de het artikel over de tekens van de ‘dierenriem’ voor jouw hond…

Ook een ijsbeer heeft een geboortehoroscoop, transits en progressies. De horoscoop van Knut geeft bijvoorbeeld aan dat hij een beetje anders was dan de andere ijsberen (hij had Zon vierkant Uranus in de horoscoop en dat wijst op vervreemding). Hoewel hij zeer geliefd was bij de mensen (Zon op het midpunt Jupiter/Pluto en Venus/Jupiter, een combinatie voor grote populariteit ) moesten de andere ijsberen hem niet, zelfs zijn moeder niet. Daarom werd hij opgevoed door mensen.

Al eerder heb ik horoscopen van dieren bekeken en me erover verbaasd. De horoscoop van de ‘Einstein onder de gorilla’s’, Koko, geboren op 4 juli 1971 in San Francisco, is daar geen uitzondering op! Deze inventieve gorilla verstaat 2000 woorden en kan 1000 tekens in gebarentaal en zelfs zinnen van 3 tot 6 woorden maken. Koko heeft een IQ van 70 tot 95 en dat is veel voor een gorilla. Er zijn mensen met minder…In de horoscoop van Koko verwacht je dan te zien dat het om een intelligent type gaat. Gelukkig is dat ook zo!

MERCURIUS-JUPITER-PLUTO: GROTE WOORDENSCHAT
Op de geboortedag van Koko, 4 juli 1971, staat Mercurius (de planeet van de hersense) exact driehoek Jupiter en sextiel Pluto. Mercurius-Jupiter-Pluto samen is een combinatie voor grote woordenschat (Mercurius voor communicatie, Jupiter voor groot en Pluto versterkt dit nog).
Ook precies op die dag staat de Zon anderhalf vierkant Jupiter en 75 graden (quindecile) van Pluto af. De combinatie Zon-Jupiter-Pluto is een succescombinatie. Het was m.a.w. een perfecte dag voor de geboorte van iemand die een ster in communicatie zou worden.

MARS
Op de geboortedag van Koko maakte Mars geen aspecten. Mensen die aan sport doen, ondernemers en harde werkers die zich helemaal uitputten hebben dit, of mensen die hun energie en agressie niet onder controle hebben. Mars staat die dag biquintiel Pluto . Dat wijst op de drang om te winnen of domineren op een speelse manier. Nu wilde Koko iets te ver gaan met spelen. Er is een aanklacht wegens sexuele intimidatie ingediend door vrouwelijke verzorgers van de gorilla. De gorilla zou rare dingen van ze hebben gevraagd. Of was het toch de onderzoeker die Koko vreemde vragen liet stellen?

Reacties gesloten