Horoscoop spionnes Mata Hari, Toto Koopman, Anna Chapman en Christine Keeler

Advertenties

Horoscoop Mata Hari, Toto Koopman, Anna Chapman en Christine Keeler

Dit weekend kwamen de namen van twee Nederlandse spionnes in de krant. Mata Hari, omdat haar geboortehuis in vlammen opging. Toto Koopman omdat er een boek over haar uitkwam. De Telegraaf wijdde er een volle pagina aan. Ik had al eens eerder de horoscoop van Anna Chapman (de meest recente vrouwelijke spion in de geschiedenis) vergeleken met die van Mata Hari en Christine Keeler. Over deze dames had ik al eerder op Astropost geschreven. Ik heb nu vier spionnes en hun geboortedata. Van twee van hen ‘weten’ we de geboortetijd. De dames zijn geboren op de volgende data:

7 augustus 1876 Leeuwarden (Mata Hari)

28 oktober 1908 Salatiga (Toto Koopman); er is geen andere bron dan de Telegraaf voor die datum. Op die datum is ook een meneer Kool geboren die wegens dienst doen in een vreemd leger zijn Nederlanderschap verloor*).

23 februari 1982 Volgograd (Anna Chapman)

22 februari 1942, Uxbridge (Christine Keeler)

Op al deze data waren de volgende aspecten belangrijk:

1. Mars-Uranus (conjunct of vierkant); dit moeilijke aspect zie je niet alleen in de horoscopen van deze spionnes, maar ook in die van vrijheidsstrijders, terroristen en mensen die door ongeduld brokken maken.

2. Venus-Pluto (noviel, oppositie of vierkant); Venus-Pluto is een aspect dat over geld en waardes gaat. Vrouwen die hun schoonheid exploiteren is slechts 1 van de mogelijkheden om de prijs voor en de waarde van geld, schoonheid, liefde en kunst te spiegelen.

3. En in drie gevallen was Mars de eerste ‘buitenplaneet’ die voor de Zon opkwam. Dat duidt op dames met pit, ‘iron ladies’ en vrouwen voor wie mannen, sex en avontuur op de eerste plaats kwamen. Een belangrijke Mars rijzend voor de zon is een van de ‘bestanddelen’ die een soldaat kan gebruiken.

Wil je zelf nog eens verder kijken, dan vind je hier een tekening en links.

Dit is de radix van Mata Hari met in groen de posities op de geboortedag van Toto Koopman

PS

Het is nog niet eens Mercurius retrograde, en toch ging een eerdere versie van deze column verloren toen mijn laptop ineens blokkeerde en ‘riep’ dat ik moest herstarten (uiteraard zonder de mogelijkheid van een copie, snapshot, opslaan of wat dan ook!). Maar ja, transit Uranus vierkant je Mercurius vraagt dan ook om iets steeds weer opnieuw te moeten schrijven…

LINKS

http://astropost.blogspot.nl/2009/02/chart-of-mata-hari-and-christine.html: vergelijking horoscopen Mata Hari en Christine Keeler

http://astropost.blogspot.nl/2010/07/chart-of-anna-chapmans-day-of-birth.html: de horoscoop van de geboortedag van Anna Chapman

(C) Astromarkt

Reacties gesloten